Gluteeniton pizzapohja a´la Suski
2,5 dl vettä
25g hiivaa
3rkl oliiviöljyä…
1tl suolaa
25g hiivaa
3rkl oliiviöljyä…
1tl suolaa
Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola ja öljy.
2dl Myllärin gluteeniton kaurajauho
1,5 dl finmix gluteeniton hienojauhoseos
1dl risenta riisijauho
1tl ksantaania
1/2 tl leivinjauhetta
0,5 dl mustaleima juustoraastetta
Sekoita kuivat aineet ja sekoita nesteeseen.
Annan kohota n. Puoli tuntia.
Kaada taikina jauhotetulle alustalle ja jaa taikina 6-7 palaan. Kauli tai taputtele taikinasta pieniä pohjia. Täytä makusi mukaan.
Paista 200 astetta 15-20 min... Vähän uunin mukaan, seuraa väriä...
2dl Myllärin gluteeniton kaurajauho
1,5 dl finmix gluteeniton hienojauhoseos
1dl risenta riisijauho
1tl ksantaania
1/2 tl leivinjauhetta
0,5 dl mustaleima juustoraastetta
Sekoita kuivat aineet ja sekoita nesteeseen.
Annan kohota n. Puoli tuntia.
Kaada taikina jauhotetulle alustalle ja jaa taikina 6-7 palaan. Kauli tai taputtele taikinasta pieniä pohjia. Täytä makusi mukaan.
Paista 200 astetta 15-20 min... Vähän uunin mukaan, seuraa väriä...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti