Donitsit,
oma sovellus perustuen Emma Iivaisen kirjaan. Normidonitseista gluteenittomia, jotain muuta pientä muutosta...
1/2dl ruokaöljyä
2dl maitoa
1dl vanilja rahkaa
1 kananmuna
Sekoita nämä keskenään
Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet:
3dl Semper finmix- jauhoseos
1tl ksantaania
1/2 tl suolaa
1 dl sokeria
2tl aitoa vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta
Lisää kuivat aineet nestemäisiin ja sekoita.
Voitele donitsivuoka (vuokaspray ihan super)
Paista 200 asteessa 7-9 min. Kunnes vähän saaneet väriä.
Sulata 30-50g voita ja voitele valmiit donitsit voisulalla. Vain toiselta puolelta riittää. Koristele.
Esim. Kaneli-sokeriseos, candy melts, pikeeri, kinuski, sulatettu suklaa...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti