sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Gluteeniton donitsi

Nyt testiin jotain gluteenitonta...
Donitsit,
oma sovellus perustuen Emma Iivaisen kirjaan. Normidonitseista gluteenittomia, jotain muuta pientä muutosta...

1/2dl ruokaöljyä
2dl maitoa
1dl vanilja rahkaa
1 kananmuna
Sekoita nämä keskenään


Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet:
3dl Semper finmix- jauhoseos
1tl ksantaania
1/2 tl suolaa
1 dl sokeria
2tl aitoa vaniljasokeria
2tl leivinjauhetta

Lisää kuivat aineet nestemäisiin ja sekoita.
Voitele donitsivuoka (vuokaspray ihan super)
Paista 200 asteessa 7-9 min. Kunnes vähän saaneet väriä.
 
Sulata 30-50g voita ja voitele valmiit donitsit voisulalla. Vain toiselta puolelta riittää. Koristele.
Esim. Kaneli-sokeriseos, candy melts, pikeeri, kinuski, sulatettu suklaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti